Ankara Keçiörengücü, Adana'da skoru koruyamadı: Adanaspor 1-1 Ankara Keçiörengücü

Trendyol 1. Lig'in 5. hafta kapanış karşılaşmasında Adanaspor, sahasında Ankara Keçiörengücü'nü ağırladı. Ankara temsilcisi üstünlüğünü koruyamadı.

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik skorla sonuçlandı. Maçın öncesinde ise Adanaspor, vefat eden teknik direktörleri Sol Bamba'yı anarak anlamlı bir anma gerçekleştirdi.

Adanasporlu futbolcular, ısınma esnasında Sol Bamba’nın fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle sahaya çıkarken, onun çerçeveletilmiş forması da yedek kulübesine konuldu. Bu duygusal anların ardından başlayan maçın ilk yarısı, her iki takımın da temposuz oyunuyla golsüz geçildi. Devre boyunca isabetli şut dahi çıkmadı.

İkinci yarıda ise hareketlenen oyun, 56. dakikada Keçiörengücü’nün kazandığı penaltı ile şekillendi. Eduart Rroca, penaltı vuruşunu gole çevirerek deplasman ekibini 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası baskıyı artıran Adanaspor, oyuna sonradan dahil olan Doğukan Emeksiz’in 81. dakikadaki golüyle skoru 1-1’e getirdi.

Karşılaşma bu sonuçla tamamlanırken, Adanaspor puanını 5’e çıkararak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Keçiörengücü ise üst üste ikinci beraberliğini alarak puanını 6’ya yükseltti. Her iki takım da galibiyet özlemini gelecek haftalara taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri