Ankara takımlarının panoraması

Ankara takımları bu hafta çıktıkları maçlarda galibiyeti unuttu.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Profesyonel liglerde 8 takımla temsil edilen Ankara, haftayı 2 galibiyetle kapattı. Süper Lig, 1.Lig , 2.Lig ve 3.Lig’de 8 takımla mücadele eden Başkent takımları beraberliklerin yoğun olduğu haftada galibiyete hasret kaldı.

ANKARAGÜCÜ VE GENÇLERBİRLİĞİ BERABERLİĞİ

Ankaragücü deplasmanda Başakşehir’e konuk oldu. Emre Belözoğlu’nun eski takımı olması nedeniyle maçın özel bir havada geçmesi beklenirken, skoruyla tüm Türkiye’nin konuştuğu bir maç haline geldi. Ankaragücü’nün üç kez öne geçip , avantajını koruyamadığı maç 3-3 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan sonra yedikleri gollere değinen Belözoğlu, "Bugün oyunun galibi olduğumuzu düşünüyorum. Üç gol var, pozisyonlar var. Bugünün eksisi çok basit goller yedik. Düzeltmemiz gereken şey bu" dedi.

Gençlerbirliği ise Eryaman Stadı’nda Boluspor’u ağırlarken, temsilcimiz pozisyon bulmakta zorlandığı maçtan bir puanla ayrıldı. Maçın son bölümünde yakaladığı tek pozisyonu da değerlendiremeyen kırmızı karalar, bir puana razı olurken taraftarını memnun edemedi.

Maçın sonunda Sinan Kaloğlu, bir puandan memnun bir görüntü çizerek, “bir puan bir puandır, rakibimiz iyi mücadele etti. Biz de ikinci yarı daha iyi oyunu kontrol altına aldık ama üretken olamadık. Daha iyisini yapacağız. Önümüzdeki karşılaşmalara bakıyoruz, o yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duymaya devam ediyorum." dedi.

KEÇİÖRENGÜCÜ DEPLASMANDA GALİP

Keçiörengücü deplasmanda ligin iyi ekiplerinden Ahlatçı Çorum FK’ya konuk oldu. 2-0 geriye düştüğü maçta efsane bir geri dönüşe imza atan Keçiörengücü, 55,57 ve 80.dakikada bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrıldı. Camara’nın yıldızlaştığı maçta üç puanı alan Başkent ekibinde teknik sorumlu Cenk Özcan, "Bu, bizim dönüş maçımızdı. Bu maçı kaybetseydik şayet, farklı bir tarafa oynayabilirdik ama kazandığımız için yine play-off civarındayız" dedi.

5 MAÇTA 1 GALİBİYET

2.Lig ve 3.Lig’te beş maça çıkan Ankara takımları bu maçlardan sadece bir galibiyeti hanelerine yazdırmayı başardı.

2.Lig’te çıkılan maçlarda sonuçlar şu şekilde oldu:

Amed Sportif 1-0 Etimesgut Bld.

Ankara Demirspor 0-0 Kırklarelispor

Ankaraspor 0-0 Afyonspor

3.Lig’te Hacettepe 1945 ve Güneş Holding Çankaya ile temsil edilen Ankara, bir galibiyet çıkarabildi.

3.Lig’te sonuçlar:

Turgutluspor 1-0 Hacettepe 1945

Çankaya FK 1-0 Bergama Bld.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri