Ankara takımlarının panoraması

Ankara takımları bu hafta çıktıkları maçlarda yine galibiyeti unuttu.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Profesyonel liglerde 8 takımla temsil edilen Ankara, haftayı tek galibiyetle kapattı. Süper Lig, 1.Lig , 2.Lig ve 3.Lig’de 8 takımla mücadele eden Başkent takımları mağlubiyetle geçen haftada bir puana dahi hasret kaldı.

ANKARAGÜCÜ KAYIP

Emre Belözoğlu geldikten sonra oyun kimliğinde değişim yaşayan ve daha mücadeleci bir takım kimliğine bürünen Ankaragücü, Antalyaspor karşısında bambaşka bir profil sergiledi. İç sahad alınan 4-0'lık mağlubiyet ve futbol konusunda sergilenen aciz görüntü taraftarı ve camiayı derinden yaraladı. Sarı lacivertliler pozisyon üretmekte bile zorlanırken rakibini on isabetli şut attığı maçta sadece iki isabetli şut kaydetti.

TEK GALİBİYET GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN

İstikrarlı performansına Adana deplasmanında da devam eden Gençlerbirliği, üstün bir futbolla sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kayode'nin yıldızlaşarak iki gol kaydettiği gecede, Adanaspor zaman zaman etkili olsa da kaleci Orkun'un başarılı performansı herhangi bir sürprizi önledi. Aldığı üç puanla zirve takibini sürdüren kırmızı karalar, 22 puanla dördüncü sıraya yerleştiler.

Keçiörengücü ise evinde Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı. Keçiörengücü'ne puan getiren gol Melih İnan'dan 90+3'te geldi.

2.LİG VE 3.LİG'DE GALİBİYET YOK

2.Lig'de 3 , 3.Lig'de iki takımla temsil edilen Ankara, haftayı bu liglerde galibiyetsiz kapattı.

İç sahada Karaman FK'yı ağırlayan Etimesgut Belediye 0-0 eşitlikle sahadan ayrılırken deplasmana giden Ankaraspor ve Ankara Demirspor rakipleri Diyarbekirspor ve Z. Kömürspor'a 1-0 mağlup oldular.

3.Lig'de mücadele eden takımlardan Hacettepe 1945 evinde Batman Petrol ile 1-1 berabere kalırken; Çankaya FK deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 mağlup oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri