Ankara'da dev ekranda milli maç keyfi

Büyükşehir, Çankaya ve Mamak Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında yapılacak maçı, Ahlatlıbel Atatürk Parkı, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ve 100.Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde kurulan dev ekranlardan yayınlıyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında yapılacak maçı, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark ve Batıkent Rekreasyon Alanına kurulacak dev ekranlardan yayınlanacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Artık saatleri sayıyoruz #BizimÇocuklar hazır, biz hazırız Sandalyeni kap gel, dev ekranlarda buluşalım. Maç öncesi gelenlere sürprizlerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında yapılacak maçı, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurulanan dev ekranlardan yayınlıyor.

EURO 2024 HEYECANI AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI'NDA YAŞANIYOR!

Çankaya Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bu akşam tüm Türkiye tek yürek! Çeyrek final coşkusunu 2 farklı noktada kurduğumuz dev ekranlarda, hep birlikte yaşayacağız." ifadeleri kullanıldı.

Çankaya Belediyesi 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını, 14 Temmuz’a kadar dev ekranda göstermeyi sürdürecek.

MAMAK'TA EURO 2024 HEYECANI SÜRÜYOR!

Mamak Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında yapılacak maçı, 100.Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi ve Rauf Denktaş Parkında kurulan dev ekranlardan yayınlıyor.

Mamak Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, "Alırız bu maçı! Yanınızdayız #BizimÇocuklar Sandalyenizi alın gelin. Milli Heyecana Ortak Olun! Milli takımımızın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçını 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçemizde ve Rauf Denktaş Parkımızda dev ekranda hep birlikte izleyelim. Yolun sonu kupa olsun. " ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri