Ankaragücü geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde final oynayan Saponara'yı transfer etti

Ankaragücü devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için İtalyan futbolcu Riccardo Saponara ile anlaşma sağladı.

31 yaşındaki İtlyan Riccardo Saponara İtalyan futbolunun simge isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Tecrübeli futbolcu ofansif orta saha, sağ kanat ve sol kanatta forma giyiyor.

İtalya’nın önemli takımlarında forma giyen Saponara 2023/2024 sezonunda Hellas Verona'da toplam 12 maça çıktı. 12 maçın 3'ünde ilk 11'de forma giyen ve sadece 378 dakika sahada kalan Saponara geçen sezon 39 maçta 6 gol 7 asistle oynamıştı. Saponara, geçen sene Fiorentina ile UEFA Konferans Ligi’nde Sivasspor ve Başakşehir’e karşı forma giymiş ve finalde West Ham’a 2-1 mağlup olan Fiorentina’da final maçı heyecanı yaşamıştı.

Ankaragücü, yeni transfer Saponara’nın transferini duyurdu.

“Profesyonel futbolcu Riccardo Saponara'nın kulübümüze transferi için Hellas Verona ile anlaşmaya varıldı. Riccardo Saponara ile kulübümüz arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalandı, imza törenine Başkanımız İsmail Mert Fırat ve Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık katıldı.”

Deneyimli isim Ankaragücü forması ile ilk antrenmanına çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri