Ankaragücü kendi evinde Malatyaspor deplasmanını oynuyor: Başkent ekibi çıkış yapma peşinde!

1. Lig’in 9. haftası, Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak kritik karşılaşma ile start alıyor. Başkent ekibi kendi evinde deplasmanı oynayacak.

Eryaman Stadı’nda gerçekleşecek maç, 20.00’de TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği bu müsabaka, her iki takım için de ligdeki sıralamalarını belirleyecek önemli bir mücadele olacak.

MAÇ ERYAMAN STADI’NDA, ANKARAGÜCÜ TARAFTARI DEPLASMAN TRİBÜNÜNDE

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan karar doğrultusunda, karşılaşma Yeni Malatyaspor’un sahasında oynanması gerekirken, Eryaman Stadı’nda gerçekleşecek. MKE Ankaragücü taraftarları ise karşılaşmayı deplasman tribününden takip edecek. Başkent ekibinin taraftarları, tribünlerde takımlarına büyük destek verecek. Ankaragücü, Milli Takım arasını Antalya'da yaptığı kamp ile değerlendirdi ve bu akşam 3 puan alarak yeniden çıkışa geçmenin yollarını arayacak.

Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde zor zamanlar geçirirken, MKE Ankaragücü ise kendi evinde oynayacağı deplasmandan galibiyetle dönmek için sahaya çıkacak.

Malatyaspor'un hafta içi yaptığı 'ligden çekilme' açıklamasının ardından bu karşılaşma sonrası ligden çekilmesi de gündemde. 1. Lig'de bu sezon son karşılaşmasını Ankaragücü'nde oynama ihtimali olan Malatyaspor mali sorunlar ve depremin etkileriyle boğuşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri