Ankaragücü, Sakaryaspor’u 2-1 mağlup etti

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Sakaryaspor, Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, ev sahibi ekibin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Sakaryaspor ile karşılaştı. Maç, her iki takımın da mücadeleci oyunuyla dikkat çekti.

İlk yarıda 35. dakikada MKE Ankaragücü, Tolga Ciğerci'nin penaltı golüyle öne geçti. Bu gol, ev sahibi takımın moral bulmasını sağlarken, Sakaryaspor bu duruma kısa sürede yanıt verdi. 42. dakikada Emre Demir'in şık golü, konuk takımı skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

ANKARAGÜCÜ’NÜN GALİBİYET GOLÜ

İkinci yarıda Ankaragücü, aradığı golü buldu ve 2-1 öne geçti. Yeşil-siyahlılar, son dakikalarında eşitlik arayışlarına rağmen bu hedefe ulaşamadı.

İkinci yarıya etkili başlayan MKE Ankaragücü, 83. dakikada Rotariu'nun kaydettiği golle galibiyeti elde etti. Bu sonuçla birlikte MKE Ankaragücü, önemli bir 3 puan kazanarak ligdeki iddiasını sürdürdü. Sakaryaspor ise bu mağlubiyetle zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldı.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri