Ankaragücü sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal konuştu: "Sportif başarı geldikten sonra bu tür gönül kırgınlıkları ortadan kalkacaktır"

MKE Ankaragücü'nün basın sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal, ligin 6. haftasında Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etmelerinin ardından yaptığı açıklamada galibiyetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Şanal, takımın bu galibiyetle moral kazandığını ve geleceğe daha umutla baktıklarını belirtti. Yeni teknik direktör Kenan Koçak’ın biraz zamana ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Şanal, takımın ve ligin daha iyi analiz edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Sakaryaspor'un iyi bir takım olduğunu ifade eden Şanal, "Sahada beklediğimizden daha güçlü bir Sakaryaspor ile karşılaştık. Sakaryaspor hiç yenilmemişti ve onlara karşı aldığımız galibiyet bizim için önemli bir motivasyon kaynağı oldu" dedi. Taraftarların galibiyet görmek istediğini, bu yüzden de takımlarının en iyi performansı sergilemesi gerektiğini belirten Şanal, sportif başarının, camia içindeki gönül kırgınlıklarını ortadan kaldıracağını söyledi.

Önümüzdeki hafta Teksüt Bandırmaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Şanal, "Bu maçtan da güzel bir sonuçla dönmemiz halinde taraftarımızla daha güçlü bir bütünlük içinde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü’nün şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini ifade eden Şanal, teknik ekip ve oyuncuların daha koordineli bir şekilde çalışarak hedeflerine ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri