Ankaragücü’nden taraftara mesaj: İmzalı forma kazanan taraftarlar belli oldu

Süper Lig’de 12. Hafta mücadelesinde yarın saat 20.00’de Antalyaspor’u ağırlayacak MKE Ankaragücü, taraftarına birlik mesajı verdi.

Süper Lig’de geride kalan 11 haftada 13 puan toplayan ve ligin ortalarında yer alan Ankaragücü, yarın Eryaman’da Antalyaspor’u ağırlayacak.

Taraftarıyla, herkesin takdirini kazanan Başkent ekibi sosyal medya hesabından Emre Belözoğlu’nun geçtiğimiz günlerde basın toplantısında Ankaragücü taraftarından övgüyle bahsettiği kısmın ses kaydıyla taraftarlarının olduğu bir video paylaştı ve "Çünkü Sensiz Olmaz" başlığıyla taraftarından destek istedi.

İMZALI FORMA KAZANAN TARAFTARLAR BELİRLENDİ

Tribünde Ankaragücü taraftarlarının renkli görüntülerinin yer aldığı video ile taraftarıyla birlik mesajı veren ve destek isteyen Ankaragücü aynı zamanda kombine sahibi 2 taraftarına da imzalı Ankaragücü forması hediye etti. Çekilişle belirlenen iki taraftarın isimleri Ahmet Kırçıl ve Ramazan Çelik oldu.

Bu sezonun kombineli taraftarları arasında yapılan çekilişte imzalı forma hakkı kazanan iki isimle Ankaragücü takımı önümüzdeki günlerde iletişime geçecek ve taraftarlar tüm A takım tarafından imzalanan formaya kavuşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri