Antalyaspor beraberliği sonrası Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu maçı değerlendirdi: "Galibiyeti kaçıran taraf olduk"

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Ankaragücü ve Antalyaspor 1-1 berabere kalmıştı. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ve Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçı değerlendirdi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Antalyaspor maçının ardından takımının galibiyeti kaçırdığını belirterek, "Sahada kazanmayı isteyen oyun anlamında da sahada net bir şekilde hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum. Antalyaspor iyi bir takım, tehlikeli oyuncuları var. Galibiyeti kaçıran taraf olduk." diyerek maçı değerlendirdi.

Belözoğlu ayrıca, 2019'da Antalya deplasmanında hayatını kaybeden iki taraftara Allah'tan rahmet diledi. Konuşmasında, Ankaragücü'nün ligi güvenli bir şekilde tamamlamak istediklerini vurgulayan Belözoğlu, "Galibiyet oyunuyla kulübümüzü ligde iyi bir konuma getireceğiz, kupada da finale çıkıp Ankaragücü’ne yakışacak performansı devam ettirmek istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise MKE Ankaragücü maçının ardından takımının beklediği oyunun gerisinde kaldığını belirterek, "Antalyaspor’un hedefleri içerisinde ilk 10 pozisyonunu korumaya devam ediyoruz." dedi. Yalçın, yaklaşık 20 günlük aranın ardından lige dönmek ve oyuncuları konsantre etmek konusunun zor olduğunu dile getirdi. Maçın oyununun beklentilerinin altında olduğunu söyleyen Yalçın, "Oyuncuları tekrar lige döndürmek kolay olmadı. Uzun bir lig oynuyoruz, her maç aynı performansı beklemek gerçekçi değil. Anadolu takımı olarak zaman zaman düşüşler bekliyoruz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri