Atamalardan önce bilinen hakem ataması: Atilla Karaoğlan

Süper Lig'de dev derbide düdük çalacak olan Atilla Karaoğlan'ın adı günler önce basına sızdı. Atilla Karaoğlan'dan iki taraf da memnun gözükmüyor.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Pazar akşamı maçlarla ilgili hakem yorumlarının yapıldığı programların gündemlerinden biri de bir hafta sonra oynanacak derbide hangi hakemin düdük çalacağıydı.

Başta Fırat Aydınus olmak üzere tüm hakem yorumcularının tahmini Atilla Karaoğlan'dı. Nasıl sızdığı bilinmiyor ancak tahminler doğru çıktı. TFF, dev derbiye Karaoğlan'ı atadı.

Atamanın ardından Fenerbahçe cephesi sosyal medyada kaybettiği maçlar üzerinden Karaoğlan'ı eleştirdi. Galatasaray ise başkan nezdinde "başka hakem bulamadınız mı?" diye sordu.

KARAOĞLAN'IN KARNESİ

İki tarafın da memnun olmadığı Atilla Karaoğlan'ın iki takımla olan karnesi ortaya döküldü hemen.

Fenerbahçe, Karaoğlan'la 18 maçta sadece 4 kez puan kaybetmiş. Atilla Karaoğlan, 2019/2020 sezonundan itibaren Fenerbahçe'nin oynadığı 18 maçta düdük çaldı ve sarı-lacivertli takım için oldukça başarılı bir tablo çizdi. Bu süreçte Fenerbahçe, Karaoğlan yönetiminde 14 galibiyet elde etti. Ayrıca, 2 maçta beraberlik ve 2 maçta da mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray ise 15 maçta 5 kez puan kaybı yaşamış. Atilla Karaoğlan, Galatasaray'ın 15 maçında görev aldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

Bir kez de iki takım arasındaki derbiyi yöneten Karaoğlan'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-0 yenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri