Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Vlahovic, Zalazar, Osterhage...

Hafta sonu Türkiye ve Avrupa liglerinde birbirinden güzel goller atıldı. Sizin için öne çıkan beş güzel golü derledik. Her hafta birbirinden güzel golleri sizler için derlemeyi sürdüreceğiz.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Pazar günü oynanan maçta İngiltere’nin iki iyi takımı Manchester United ve Tottenham karşılaştı.

HÖJLUND'DAN ÜÇÜNCÜ DAKİKADA TAVANA...

Galatasaray maçlarında da etkili oyunu ile dikkat çeken ve 2 gol atan Danimarkalı yıldız Rasmus Höjlund muhteşem bir golle perdeyi açtı. Üçüncü dakikada Rashford’dan aldığı topa nefis vuran ve tavana asan Hojlund, jeneriklik golle düellonun açılışını yapmıştı.

Portekiz Kupası son 16 turunda Orkun Kökçü’nün takımı Benfica ile Serdar Saatçı’nın takımı Braga karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta Braga’nın ikinci golünü Uruguaylı Zalazar bir füze göndererek attı. Maçı 3-2 Benfica kazandı.

Bu hafta İki muhteşem gol de İtalya’da atıldı.

Milan’ın Roma’yı 3-1 mağlup ettiği maçta son golü Fransız sol bek T. Hernandez attı. Giroud’un şık pasına çok iyi vuran Hernandez hem gözlerin pasını sildi hem de takımını rahatlattı. Hernandez bu sezon 3 gol 5 asistlik katkı verdi.

VLAHOVİC ÇILDIRDI

İtalya Seria A’da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus’ta Kenan Yıldız’ın ileri uçtaki partneri Dusan Vlahovic birbirinden güzel iki gol attı. 23 yaşındaki Sırp yıldız sağ çaprazdan inanılmaz bir frikik golü attı ve maçı 37. dakikada 2-0’a getirdi.

Geçen hafta da Juventus formasıyla Kenan Yıldız'ın attığı gol jeneriklere girmişti.

OSTERHAGE TOPU KOORDİNATIYLA AĞLARA YOLLADI

Bir diğer muhteşem gol belki de en iyisi ise Almanya Bundesliga’da atıldı.

Bochum’un evinde Werder Bremen’i ağırladığı maçta 64. dakikada şapkadan tavşan çıkaran P. Osterhage takımını 1-0 öne taşıdı. 23 yaşındaki Alman orta saha ceza sahası dışından 90’a gönderdiği nefis vuruşla bu sezonki ikinci golünü attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri