Aziz Yıldırım: Bıraktığımızdan daha iyi bir durum yok

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurul öncesinde Başkan Adayı Aziz Yıldırım, İzmir'de kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi.

2018 yılındaki kulübün ekonomik durumu hakkında konuşan Yıldırım, geçmişte yaşanan mahkeme süreçleri ve borçlanma durumlarına değindi.

Yıldırım, "Başarılı olurlarsa Ali Koç ve yönetimine bizim desteğimiz her zaman olacak. Şu an bıraktığımızdan daha iyi bir durum yok. Borç borç demekten sıkıldık. Ben size her ay açık açık önünüze maliyeti açıklayacağım" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin mali durumunu ve gelecek projelerini anlattı.

Önceliğin Fenerbahçe olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu seçimler bana zarar veriyor ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Eğer kazanırsak son yönetimim olacak. Bir sürü kongre üyesi var. Bu kulüp bir tek Aziz Yıldırım'la Ali Koç'a mı kaldı ayıp gerçekten" dedi.

Ayrıca, stadyumun büyütülme ve etrafının kapatılması projeleri hakkında bilgi veren Yıldırım, "Nihat Özbağı, stadyum için çalışma yapıyor. Haftaya sizlere de göstereceğiz. 1 seneye 60 bin kişilik stat elimizde olacak. Herkes biletini alacak, derneklerle kombine bilet konuşacağız" şeklinde konuştu.

Son olarak, Futbol A takımıyla ilgili görüşlerini paylaşan Yıldırım, Mourinho ile yapılan görüşmelerden bahsederek, "Mourinho ne derse o olacak. Son çıkıştayız, lütfen ona göre hareket edelim" dedi. Bir taraftarın Futbol Federasyonu ile ilgili sorusuna da Yıldırım, "Gidiyorlar, rahat olun" şeklinde yanıt verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri