Aziz Yıldırım'dan büyük müjde: "Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok"

Fenerbahçe Kulübü'nün yaklaşan olağan seçimli genel kurulunda aday olan Aziz Yıldırım, basına yaptığı açıklamalarda Jose Mourinho ile anlaştıklarını ve Portekizli teknik adamın İstanbul'a geliş tarihinin belli olduğunu duyurdu.

Aziz Yıldırım, 30-31 Mayıs'ta veya çoğunluk sağlanamazsa 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde yaptığı konuşmada, mevcut başkan Ali Koç'u eleştirerek şunları söyledi:

"Sayın başkan, 'Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Bunu söyledikten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar severseniz sevin, ayrılmanız gerekirdi. Çünkü Fenerbahçe'ye zarar vereceksiniz. Fenerbahçe, siyaset üstüdür. Sadece Kadıköy'ün değil, Türkiye'nin takımıdır."

"MOURİNHO İLE ANLAŞTIK"

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin başına Jose Mourinho'yu getireceklerini belirterek, "Önümüzdeki hafta Jose Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim. 2011'de bize yapılan kumpas için manevi kayıplarımızı kimse geri veremez ama maddi kayıplarımızı devlet bize vermeye mecburdur." dedi.

Yıldırım, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun kapasitesini artıracak projelerini de açıkladı:

"Stadyumu büyüteceğiz. 60 bin kapasite olacak. Kale arkaları 5'er bin kapasite artışına gidecek. Çatı 3 metre havaya kaldırılacak. Proje bu, inşallah 2 yıl içinde de tamamen bitireceğiz ama yapılırken maçlar oynanmaya devam edecek."

Ayrıca Ali Koç'un Fenerbahçe'den alacağı olmadığını belirtmesine karşılık Yıldırım, "Ali Koç diyor ki; 'Benim Fenerbahçe’den alacağım yok'. Elimdeki kitapçıkta, açıklanan dosyada Ali Koç’un 1.5 milyar alacağı gözüküyor. Öyle 'Alacağım yok' demek falanı geçin. O zaman hibe edin o parayı!" diye ekledi.

Yıldırım, Mourinho'nun gelişinin kesin olduğunu vurgulayarak, "Şampiyon yapmak için geliyorum! Fenerbahçe şampiyon olacak, başka çıkışı yok! Önümüzde ne federasyon, ne hakemler, ne iç güç, ne dış güç durabilir! Fenerbahçe büyük camiadır. Öyle hakemle, federasyonla kayıp yaşamayacağız inşallah. Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho'dur." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri