Bakasetas, Trabzonspor'a veda etti

Panathinaikos'a transfer olan Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'lu taraftarlara veda etti.

Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos'a transfer oldu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul'a iletilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, futbolcunun 31 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği ifade edildi.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Panathinaikos FC, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1 Milyon Avro ödeme yapacaktır." bilgisi verildi.

Diğer yandan, Panathinaikos'a transfer olan Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, Trabzonspor taraftarlarına veda etti.

Panathinaikos'a transferi gerçekleşen Bakasetas, bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, hayatta her güzel anın bir sona erdiğini ifade etti. Yaklaşık 3 yıl boyunca Trabzonspor formasını giyen Bakasetas, bordo-mavili takımdan ayrılma kararı aldığını ve bu süre zarfında taraftarlardan gördüğü destek için teşekkür etti. Zor zamanların insanı daha güçlü kıldığını vurgulayan Bakasetas, Trabzonspor'a olan sevgisini ve her anını kalbinde taşıyacağını belirtti.

Trabzonspor Kulübü de Bakasetas'a teşekkürlerini ileterek, birlikte yaşanan anıları, kazanılan kupaları ve şampiyonlukları övgüyle anarak, "Seni hep güzelliklerle hatırlayacağız. Her şey için teşekkürler Tasos." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri