Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası: Semih Kılıçsoy'a İngiltere'den ilgi! | İngiliz kaynaklar Türkleri yazdı!

Galatasaray'ın yükselen isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ın ismi İngiliz basınında sık sık geçmeye devam ediyor. Transfer dedikodularının ortasında kalan Barış Alper, İngiliz basını tarafından farklı takımlara yazılmaya başladı. Barış Alper'in yanı sıra Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy da radarda.

Barış Alper Yılmaz, geçen sezonki performansı sonrası EURO 2024'te de iyi bir turnuva geçirerek Avrupa takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.

Barış Alper'in fizik gücü ve sürati, modern futbolun ihtiyaçlarını karşılayabilecek çok yönlü tarzı Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor. Son günlerde İngiliz basınında Barış Alper Yılmaz ile ilgili çıkan haberlerin sayısı da arttı.

YARDBARKER: ''POSTECOGLOU İÇİN ÇOK FAYDALI OLABİLİR''

Yardbarker'de yer alan habere göre Tottenham ilk fırsatta Barış Alper için devreye girecek ve Galatasaray'a bir teklif yapacak. Çok yönlü bir oyuncu olmasının Postecoglou'nun elini güçlendireceğini yazan gazete, Totthenham'ın Barış için istekli olduğunu yazdı.

THEHARDTACKLE: BRİGHTON VE TOTTENHAM KARŞI KARŞIYA

Thehardtackle, Brighton ve Tottenham'ın Barış Alper Yılmaz için mücadele ettiğini okurlarıyla paylaşırken Galatasaray'ın 30 milyon avro altındaki teklifleri kabul etmediğini yazdı.

CAUGHTOFFSİDE: NOTTİNGHAM FOREST İKİ TÜRK'Ü YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Nottingham Forest, Galatasaray'ın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz ve Beşiktaş'ın 19 yaşındaki forveti Semih Kılıçsoy olmak üzere iki Türk futbolcuyu yakından takip ediyor.

Gazetede ayrıca, Galatasaray'ın Yılmaz'ın transferi için yaklaşık 30 milyon avro istediği, Beşiktaş'ın ise Kılıçsoy için yaklaşık 25 milyon avro istediği öğrenildi.

CaughtOffside'da bunların yanı sıra, ''Aston Villa ve Fulham'ın da Kilicsoy ile ilgilenmeye devam ettiği, Fulham'ın en son yaz transfer döneminde 15 milyon avro, Aston Villa'nın ise 18 milyon avro teklif ettiği söylendi. Stuttgart, Monaco, Bayer Leverkusen ve Ajax gibi kulüpler de genç forveti yakından takip ediyor.'' bilgileri de yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri