Başakşehir ve Trabzonspor Avrupa'da tur peşinde!

Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Başakşehir bu akşam UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde tur arayışı için sahaya çıkacak. Trabzonspor, Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i evinde ağırlarken, Başakşehir Gürcistan'da Iberia Tiflis karşısında tur arayacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında sahasında Rapid Wien ile karşılaşacak. Bordo-mavililer, Papara Park’ta saat 20.00'de başlayacak mücadelede, güçlü rakibi karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Avusturya temsilcisi Rapid Wien ise ligde ilk maçında geçen hafta sonu Sturm Graz'ı D. Beljo'nun golüyle 1-0 yenmeyi başarmıştı. bu sezon 4 resmi maç oynayan Rapid Wien'de Beljo ve Burgtaller 3'er golle dikkat çeken isimler.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, sahaya ideal 11'ini sürerek, rövanş için avantajlı bir skorla Avusturya'ya gitmek istiyor. Bordo-mavililerde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, yeni transferler Okay Yokuşlu ve Stefan Savic de kadroya dahil edildi.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i: Uğurcan Çakır, Joao Malheiro, Stefan Savic, Stefano Denswil, Marko Barisic, Jean-Philippe Mendy, John Lundstram, Edin Visca, Ozan Kabak, Trezeguet, Dragos Nedelcu.

Rapid Wien'in muhtemel 11'i: Niklas Hedl, Martin Moormann, Kevin Wimmer, Maximilian Hofmann, Thorsten Schick, Patrick Greil, Nicolas Kühn, Ferdy Druijf, Bernhard Zimmermann, Marco Grüll, Guido Burgstaller.

BAŞAKŞEHİR, GÜRCİSTAN’DA TUR PEŞİNDE

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis’e konuk olacak RAMS Başakşehir, deplasmanda avantajlı bir skor alarak tur kapısını aralamak istiyor. Turuncu-lacivertli ekip, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa kupalarındaki üçüncü maçına çıkacak. San Marino ekibi La Fiorita'yı iki maçta da rahat geçen Başakşehir, Tiflis deplasmanında da aynı başarıyı yakalamak istiyor. Saat 19'da başlayacak maçın rövanşı ise 15 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis ligde 19 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. Tiflis temsilcisi bu maçlarda 34 gol atarken 30 gol yedi.

Iberia'da Nonikashvili 9 gol Kokhreidze 7 golle dikkat çeken isimler.

Başakşehir, Avrupa'da oynadığı 52 maçta 19 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet aldı. Turuncu-lacivertliler, bu maçlarda 77 gol atarken, 76 golü de kalesinde gördü.

Başakşehir'in en golcü ismi ise 14 golle Trabzonspor forması giyen Edin Visca. Mevcut kadroda ise Stefano Okaka ve Danijel Aleksic 6'şar golle en golcü oyuncular olarak öne çıkıyor.

BAŞAKŞEHİR İLK 11: Muhammed, Kemen, Duarte, Opoku, Ömer Ali, Onur, Berkay, Pelkas, Deniz, Davidson, Piatek

TEMSİLCİLERİMİZ AVANTAJ PEŞİNDE

Hem Trabzonspor hem de Başakşehir, bu akşam Avrupa arenasında önemli karşılaşmalara çıkacak. Bordo-mavililer Rapid Wien karşısında, turuncu-lacivertliler ise Iberia Tiflis karşısında galibiyet arayarak tur kapısını aralamak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri