Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde puana hasret: Beşiktaş 1-3 E. Frankfurt

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Maça hızlı başlayan Eintracht Frankfurt, 19. dakikada Marmoush'un penaltı golüyle öne geçti. Henüz bu golün şokunu atlatamayan Beşiktaş, 3 dakika sonra Ebimbe'nin attığı golle skorda 2-0 geriye düştü. Beşiktaş, 27. dakikada Ciro Immobile'nin kazandığı penaltı ile farkı azaltma şansı yakalasa da, tecrübeli golcü bu fırsatı değerlendiremedi. İlk yarı, Frankfurt’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Beşiktaş, topla oynama oranını %71'e çıkararak baskıyı artırdı. Ancak rakip kalede istediği pozisyonları neticelendiremeyen siyah-beyazlılar, 82. dakikada Knauff'un golüyle 3-0 geriye düştü. Uzatma dakikalarında, 90+3'te Arthur Masuaku'nun şık vuruşuyla Beşiktaş skoru 3-1'e getirdi, ancak bu gol mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Bu sonuçla Beşiktaş, iki maç sonunda puansız kalırken, Eintracht Frankfurt puanını 4'e yükseltti. Beşiktaş, bir sonraki Avrupa Ligi mücadelesinde Lyon deplasmanına konuk olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri