Beşiktaş Avrupa'nın yaralarını Kayseri karşısında sarmaya çalışacak: Burak Yılmaz için duygusal maç!

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, Burak Yılmaz’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kayserispor’a konuk olacak. Avrupa Ligi'nde Ajax karşısında aldığı mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlılar, lige odaklanarak Kayserispor engelini aşmayı ve moral bulmayı hedefliyor.

Avrupa'da alınan yenilgi sonrası gözünü Süper Lig’e çeviren Beşiktaş, ligdeki form grafiğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş, ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan topladı ve zirve yarışını sürdürdü. Özellikle Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi isimler, takımın hücum hattında önemli rol oynuyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımını Kayserispor karşısında galibiyete taşımak için en güçlü 11’ini sahaya sürmeye hazırlanıyor.

KAYSERİSPOR, İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR

Ligdeki performansıyla beklentilerin altında kalan Kayserispor, geride kalan 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 3 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, taraftar desteğiyle Beşiktaş karşısında galip gelerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, sahasında puan ya da puanlar alarak kötü gidişata dur demek istiyor. Ancak Kayserispor’un savunma hattı, kalesinde 9 gol görmesi nedeniyle büyük bir endişe kaynağı olarak öne çıkıyor.

BEŞİKTAŞ’TA 4 EKSİK

Siyah-beyazlı ekipte önemli eksikler dikkat çekiyor. Sakatlıkları süren Al-Musrati ve Arthur Masuaku'nun yanı sıra sarı kart cezalısı Necip Uysal ve Onur Bulut da Kayserispor deplasmanında kadroda yer alamayacak. Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı tecrübeli isim Alex Oxlade-Chamberlain ise ilk kez maç kadrosuna dahil edildi ve sahada forma giymesi bekleniyor.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş:

Kayserispor:

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI DETAYLARI

Kayserispor - Beşiktaş mücadelesi bu akşam saat 20:00’de Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Atilla Karaoğlan yönetirken, Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri