Beşiktaş forvetleri "Olimpiyat" seviyor

Beşiktaş'ın yıldız forvetleri Olimpiyat Stadı'nda harika başlangıçlara imza attılar.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Hafta sonu oynanan Süper Kupa’da 5-0’lık tarihi bir galibiyet alan Beşiktaş’ta futbolcuların bireysel performansı da büyük umut verdi. Yeni transferlerin maça ambargo koyduğu geçtiğimiz yıl yerden yere vurulan isimlerin takım oyununa katkı verdiği gecede şüphesi tüm gözler Ciro Immobile üzerindeydi.

İtalyan golcü attığı iki golle maçın adamı olmayı başardı. Maçın 22.saniyesinde attığı golle tarihe geçen golcü oyuncu bir de penaltıdan faydalandı ve Beşiktaşlıların yaşadığı sevinçte büyük pay sahibi oldu.

Olimpiyat Stadı’nda oynanan maç Beşiktaşlı taraftarlara hem maziyi hatırlattı hem de Immobile’nin geleceği için umut etmelerini sağladı.

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında Feyenoord ile Olimpiyat stadında karşılaşan Beşiktaş’ta Demba Ba ilk kez forma giymiş ve iki gole imza atmıştı. Demba Ba o sezon geçirdiği performansla hala akıllardaki yerini koruyor.

Mario Gomez ise geç katıldığı takımla ilk maçına Olimpiyat Stadı’nda çıktı ve Alman golcü ilk maçında iki kez ağları havalandırarak üç puanı Beşiktaş’a getirdi. Beşiktaş’ta geçirdiği sezonla büyük bir hayran kitlesi yaratan golcü oyuncu tadı damakta bırakan bir performansla buradan ayrıldı.

Şimdi de Immobile’den gelen iki gol, Beşiktaş taraftarına iki oyuncu gibi bir kariyer olacağına dair ümitleri artırdı. İtalya’da gol krallıkları olan Immobile, ilk maçında hem de bir derbide olan performansıyla şimdiden taraflı tarafsız birçok kişiden tam not aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri