Beşiktaş, Gaziantep'te uzatma dakikalarında şoku yaşadı: Maxim, eski takımını yıktı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK, Beşiktaş'ı Gaziantep Büyükşehir Stadı'nda ağırladı. Maç, Beşiktaş'ın uzatma anlarında yediği golle 1-1 sona erdi ve bu sonuçla siyah-beyazlı ekip, sahadan 2 puan kaybıyla ayrıldı.

Sezona yeni teknik direktörü ile iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, hafta içindeki Avrupa hayal kırıklığını unutturmak isterken, Gaziantep FK ise lige galibiyetle başlamasının ardından 5 maçtır galibiyete hasret kalmıştı. İlk yarıda Beşiktaş, oyun üstünlüğünü elinde bulundurdu ve golcüsü Ciro İmmobile’nin 31. dakikada penaltıdan attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda Gaziantep FK, topa daha fazla sahip oldu ve daha net pozisyonlar bulmaya başladı. Maçın sonuna eklenen 6 dakikalık uzatma süresinin son anlarında Viana'nın asistinde A. Maxim, durumu 1-1 yaptı ve eski takımına karşı önemli bir gol atarak maça denge getirdi.

Bu sonuçla Gaziantep FK, puanını 5'e çıkarırken Beşiktaş, Trabzonspor maçının ardından ikinci puan kaybını yaşamış oldu ve puanını 17’ye yükseltti. Beşiktaş, Mili ara sonrası evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Gaziantep FK ise Kayserispor deplasmanında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri