Beşiktaş kongresinde ortalık karıştı: Sandalyeler havada uçuştu!

Beşiktaş Kulübü’nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Harbiye'deki ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde olaylı geçti.

Eski başkanlardan Ahmet Nur Çebi'nin kalabalık bir grupla toplantıya katılması üzerine başlayan gerginlik, karşılıklı tepkiler ve tartışmalarla büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü.

SALONDA GERİLİM ARTTI

Toplantının açılışında Ahmet Nur Çebi ve yanındakilerin alkışları bazı üyeler tarafından tepkiyle karşılandı, bu tepki kısa sürede salonda gerilimi artırdı. Çebi, yerini almasına rağmen gerginlik devam etti. Sahnede konuşma yapmak üzere bulunan kulüp üyesi İsmail Cevahir’in, divan başkanına yönelik sert tavırları tansiyonu iyice yükseltti. Cevahir’in sözlü tepkisine sahneden inmesinin ardından bazı üyeler karşılık verdi ve arbede yaşandı. Bu sırada yumrukların ve sandalyelerin havada uçuşmasıyla kavga büyüdü.

Toplantıyı yöneten Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, ortamı sakinleştirmek adına ara vermek istese de kulüp başkanı Hasan Arat'ın müdahalesiyle toplantıya devam edilmesine karar verildi. Arat, yaşanan olaylara rağmen sakinlik sağlanarak gündeme bağlı kalınması gerektiğini vurguladı ve oturumun kesintisiz sürdürülmesini sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri