Beşiktaş'a 'Kral' golcü: Beşiktaş, İtalya'da 4 kez gol kralı olan Ciro Immobile'yi İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş, 2024-25 sezonunda şampiyonluk hedefi doğrultusunda önemli bir transfer hamlesi gerçekleştirdi. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni bir sayfa açan siyah-beyazlılar, İtalyan santrfor Ciro Immobile ile anlaşma sağladı.

Lazio'da uzun yıllar başarılı bir performans sergileyen tecrübeli golcü, bu akşam İstanbul'a varacak. Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaparak Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katmıştı. Şimdi ise Lazio'nun yıldız futbolcusu Ciro Immobile'yi İstanbul'a getiriyor. 34 yaşındaki santrfor, bu akşam özel bir uçakla İstanbul'a ulaşması bekleniyor.

Transferin finansal detayları henüz açıklanmazken, Beşiktaş’ın ve Immobile'nin Lazio ile anlaşma şartları belirsizliğini koruyor. Ancak Immobile, son günlerde Suudi Arabistan kulüplerinin ilgisine rağmen Beşiktaş'ı tercih etti.

Ciro Immobile, 2016 yılından bu yana Lazio'da forma giymekteydi ve kulüp ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Şu ana kadar 593 resmi maça çıkan Immobile, bu karşılaşmalarda 329 gol ve 75 asistlik performans sergiledi. Lazio'da 340 maçta 207 gol atıp 54 asist yapan Immobile, kulüp tarihinin önemli isimlerinden biri olarak öne çıktı.

Ciro Immobile, kariyerinde 4 kez İtalya Serie A, bir kez Serie B bir kez de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 6 büyük gol krallığına ulaştı. İtalyan yıldız 2013-2014, 2017-2018, 2019-2020 ve 2021-2022 sezonlarında Seria A'da en çok gol atan oyuncu oldu. 34 yaşındaki santrafor İtalya Milli takımıyla da 57 maçta 17 gol atma başarısı gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri