Beşiktaş'ın gündemindeki Di Maria'dan Arjantin'e veda

Angel Di Maria, Arjantin milli takımıyla Copa America'da final oynamaya hak kazandıktan sonra milli takım kariyeriyle ilgili duygularını paylaştı.

36 yaşındaki futbolcu, Arjantin basınına yaptığı açıklamada, milli formayla olan ilişkisini ve son maçına hazırlıklarını anlattı.

Di Maria, "En iyi şekilde bitirmeyi umuyorum. Sadece çalışıyorum, yapmam gereken işi yapıyorum ve her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Son dönemde işlerin yolunda gitmediği zamanlar da oldu ama bu forma için hayatımı verdim" dedi. Ayrıca, Lionel Messi'nin maç öncesinde kendisiyle konuşarak finale çıkmak istediklerini söylemesinin kendisini gururlandırdığını belirtti.

Di Maria, milli takım kariyerine son vereceği kararının kesin olduğunu vurgulayarak, "Geriye tek bir maç kaldı ve ben de bunu istiyordum. Devam edebilirdim ama bence en uygun zaman geldi, karar verildi. Vermem gereken her şeyi verdim. Arjantin maçlarında da onları izlemek için orada olacağım" ifadelerini kullandı.

Copa America finalinde Arjantin'in rakibi, 11 Temmuz Perşembe günü oynanacak Uruguay-Kolombiya maçının galibinden çıkacak. Bu maç sonucunda Di Maria, son kez Arjantin formasını giyeceği final maçına çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri