Beşiktaş'ta derbi öncesi eksikler dikkat çekiyor! İşte Van Bronckhorst'un muhtemel 11'i

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, derbi mücadelesinde Galatasaray’a konuk olacak. 28 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de RAMS Park'ta oynanacak bu önemli karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Derbi öncesi Beşiktaş’ta yaşanan sakatlık sorunları, teknik ekibin kadro kurma planlarını etkiliyor.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR: RASHİCA BELİRSİZ, MERT VE PAULİSTA KADRODA YOK

Beşiktaş’ta bu sezon sakatlıklar önemli bir problem haline geldi. Sezonu kapatan kaptan Necip Uysal’ın yanı sıra, Galatasaray maçı öncesi Paulista ve Mert Günok da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Milli maçta sakatlanan ve dün ilk kez antrenmana çıkan Rashica’nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Rashica’nın oynayıp oynamayacağına maç günü karar verilecek.

ORTA SAHA SEÇİMİ KRİTİK

Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst’un, Galatasaray karşısında nasıl bir 11’le sahaya çıkacağı merakla bekleniyor. Lyon galibiyetinde sahaya sürdüğü kadroya bağlı kalması beklenirken, Beşiktaş savunmasının o maçta zayıf görünmesi, Van Bronckhorst’un bazı değişikliklere gitmesine neden olabilir. Al Musrati’nin sakatlığını atlatmasının ardından Ndour’un yerine 11’e dönmesi kuvvetle muhtemel. Rashica'nın durumuna bağlı olarak Joao Mario’nun yerine sağ kanatta görev alabileceği de tahmin ediliyor.

Van Bronckhorst'un Muhtemel 11'i

Kaleci: Ersin

Savunma: Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku

Orta Saha: Al Musrati, Gedson, Rashica (Joao Mario), Rafa Silva

Hücum: Muçi, Immobile

Beşiktaş'ın bu zorlu derbide nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merakla bekleniyor. Van Bronckhorst’un stratejik tercihleri ve oyuncu seçimleri, maçın kaderini belirleyecek en önemli etkenler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri