Bronckhorst: "İyi bir takıma karşı oynayacağız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lyon maçı öncesi yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Lyon, güçlü bir rakip. Pozitif bir skor elde etmeye çalışacağız." dedi.

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Beşiktaş, yarın deplasmanda Lyon ile karşılaşacak. Mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında van Bronckhorst’un yanı sıra oyuncu Emirhan Topçu da yer aldı. Van Bronckhorst, açıklamalarına Ankara'daki terör saldırısına değinerek başladı: “İndiğimizde kötü bir haber aldık. Kalbimiz hayatını kaybedenlerin aileleriyle ve tüm Türkiye ile.”

Lyon maçıyla ilgili olarak ise, "Yarın üçüncü maçımıza çıkıyoruz. İki mağlubiyetle başladık. Zor bir maç olacak. Lyon, gerçekten iyi bir takım. İyi savunma yapmaya ve topu bizde tutmaya çalışacağız. Rakibimiz geçiş hücumlarında tehlikeli, bu yüzden topun bizde kalması önemli." ifadelerini kullandı.

Mert'in sakatlığı hakkında bir soruya yanıt veren van Bronckhorst, "Mert bugün bizimle değil. Durumunu gün gün kontrol ediyoruz. Ersin birkaç idman yaptı ve durumu pozitif ilerliyor. Umuyorum yarın oynayabilir." dedi. Takımda önemli değişiklikler olduğunu belirten teknik direktör, "Geçen yıla göre kadromuzda büyük bir değişim var. Hedefimiz Avrupa'da başarılı olmak ve bu süreci olumlu bir şekilde ilerletmek." diye ekledi.

Emirhan Topçu ise, "İndiğimizde kötü bir haber aldık. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Avrupa Ligi'ne iyi başlayamadık, bu durumu değiştirmek istiyoruz." dedi. Takıma hızlı bir şekilde uyum sağladığını belirten Topçu, "Burada taraftarlarımızın desteğini her zaman hissediyoruz. Yarın da onların için mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri