Çalhanoğlu: Türkiye'de kendimi dışlanmış hissediyorum

Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a yaptığı açıklamalarda Türkiye'de kendini dışlanmış hissettiğini ifade etti.

Türkiye'den bir oyuncu olduğunuzda sürekli olarak geriye düştüğünüzü ve bu durumun kendisini küçümsememek için söylediğini belirtti. Ancak kendini en iyi oyuncular arasında gördüğünü vurgulayarak, diğer büyük futbolcularla arasındaki farkı sadece Şampiyonlar Ligi'ni kazanamamış olması olarak gördüğünü dile getirdi.

Çalhanoğlu, yurt dışında oynadığı zamanlarda destek gördüğünü ancak Türkiye'ye geldiğinde dışlanmış hissettiğini söyledi. Kendi ülkesinde bu şekilde hissetmenin kendisini üzdüğünü dile getirerek, milli takımı seçmekten her zaman gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, Almanya'yı seçerek daha büyük transferler yapabileceği yönünde kendisine öneriler geldiğini ancak Türk bayrağının kendisi için çok kıymetli olduğunu ve bu nedenle Türkiye'yi tercih ettiğini vurguladı.

Öte yandan, Türkiye'de oynamak istemediğine dair çıkan haberlerin yanlış anlaşıldığını dile getirdi. Sadece belirli şartlar altında Türkiye'ye gelmek istemediğini söylediğini ve bunun anlaşılmadığını ifade etti. Galatasaray'a ve Türkiye'ye karşı herhangi bir isteksizliğinin olmadığını vurgulayarak, Türk bayrağına olan bağlılığını ve Galatasaraylı kimliğini öne çıkardı.

Son olarak, Inter'de yaşadığı şampiyonlukla ilgili olarak ise uzun süredir beklediği bir rüyanın gerçekleştiğini ve bu başarının kendisi için önemli olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri