Çankaya FK, İstanbul deplasmanından galibiyetle çıktı, Türkiye Kupası’nda 4. Tura yükseldi: Tuzlaspor 1-2 Çankaya FK

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur heyecanı sürerken bugün saat 14’te üç Ankara takımı 4. Tura yükselmek için mücadele etti.

Hafta sonu Tokat Belediye Plevne maçında mağlup olunca Teknik Direktör Zafer Hızarcı ile yollarını ayıran Güneş Holding Çankaya FK bu turdan katıldığı Ziraat Türkiye Kupasında TFF 1.Ligde kümede kalma mücadelesi veren Tuzlaspor’a konuk oldu. 3. Ligde oynadığı son 3 maçında sadece 1 puan alan Çankaya FK maça; Hüseyin, İsmail Cem, Can Demir, İlyas, Batuhan, Metin Sevinç, Emirhan, Metehan, Okan, Talha, Mehmet Kaan ilk on biri ile çıktı.

Maça ev sahibi Tuzlaspor daha iyi başladı ve 15. dakikada Gökhan Akkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda rakip kaleye daha fazla giden Ankara ekibi 53. dakikada Metin Sevinç’in golüyle skoru eşitledi. Golden sonra rakibin baskı kurmasına izin vermeyen Çankaya FK 89. dakikada oyuna iki dahkika önce giren Doğukan Delimehmet’in golüyle durumu 2-1’e getirdi ve maçı bu skorla kazandı. Başkent ekibi İstanbulspor’u mağlup eden Kepez Belediyespor ile beraber en büyük sürprize imza attı. Çankaya FK bir sonraki maçında Pazar günü ligde Bergama Belediyespor’u konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri