Christian Eriksen: "Türkiye'deki atmosfer beni etkilemiyor"

Manchester United’ın Danimarkalı futbolcusu Christian Eriksen, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye’de daha önce oynadığını ve bu atmosferin kendisi üzerinde bir etki yaratmadığını belirtti.

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Manchester United, yarın saat 22.00’de Fenerbahçe ile karşılaşacak. İngiliz ekibi, maç hazırlıklarını tesislerinde tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Manchester United kafilesi, Ataşehir Sheraton Hotel’de konaklıyor. Takımın teknik direktörü Erik ten Hag ve Eriksen, basın toplantısında soruları yanıtladı.

İkinci sezonunda daha fazla forma şansı bulduğunu hatırlatan Eriksen, taktiksel dizilişle ilgili soruya, “Bu, benim için fark etmiyor. Her maçta farklı dizilişler deneyebiliyoruz. Önemli olan çok sayıda maçta oynamak. Mevki konusunda ise hocamız karar veriyor.” dedi.

Eriksen, Türkiye’deki futbol atmosferini daha önce Danimarka Milli Takımı’yla ve geçen yıl Manchester United formasıyla Galatasaray’a karşı deneyimlediğini belirterek, bu atmosferin kendisini etkilemediğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri