Dünya Şampiyonu Busenaz Sürmeneli'den Trabzonspor'a "kırgın" veda

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Kulübü’nden ayrıldığını duyurdu ve duygularını sosyal medya üzerinden paylaştı.

"Kızgın değilim, kırgınlık var" ifadeleriyle başlayan açıklamasında, Sürmeneli, Trabzonspor'daki uzun süreç boyunca yaşadığı deneyimlerden bahsederek duygularını dile getirdi.

Sürmeneli, "Sonuç olarak, artık yeni bir yolculuğa adım atma zamanı geldi. Uzun yıllardır arması altında mücadele ettiğim Trabzonspor'dan ayrılıyorum" diyerek veda ettiğini belirtti. Trabzonspor'daki zaferlerini ve dünya şampiyonluklarını paylaşarak, şehrin kendisine duyduğu desteği vurguladı. Ancak, ayrılığının ardında kırgınlık hissi olduğunu dile getirerek, beklediği değeri göremediğini ifade etti.

Sürmeneli, ayrılık kararını verirken saygı ve teşekkür duygularını da iletti. Trabzonsporlu yöneticilere teşekkür ederken, haklarını helal etmelerini diledi. Ayrıca, Trabzon halkının kendisini iyi tanıdığını ve desteklediğini belirterek, gelecek hedeflerine odaklanacağını ve Paris Olimpi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri