Ersan Parlatan: “İlk yarıda istediğimiz oyunu yansıtmayı başardık”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Parlatan, takımının özellikle ilk yarıda sergilediği performanstan memnun olduğunu belirtti.

Parlatan, iki köklü Ankara takımı arasında oynanan bu maçı bir derbi olarak nitelendirdi. Bu tür maçların önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Ankara’nın iki önemli kulübü arasında oynanan bu karşılaşmada galip gelmek bizim için oldukça değerli. Gençlerbirliği karşısında iyi bir oyun sergiledik ve bu galibiyeti hak ettik" dedi.

"İLK YARIDA DEFANSİF VE OFANSİF ANLAMDA İSTEDİKLERİMİZİ YANSITTIK"

Maçı iki bölüme ayırarak değerlendiren Parlatan, özellikle ilk yarıdaki performansa dikkat çekti. “İlk yarıda hem defansif hem de ofansif anlamda istediklerimizi sahaya yansıtmayı başardık. Coşkulu bir oyun sergiledik, sürekli pozisyon aradık ve Gençlerbirliği'ni zaman zaman kendi sahasına hapsettik" diye konuştu. Bu etkili oyunla rakiplerine ciddi baskı kurduklarını belirten Parlatan, takımını kutladı.

"DURAN TOPLARLA HAZIRLIĞIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK"

Keçiörengücü'nün galibiyet golünün duran toptan geldiğini hatırlatan Parlatan, hafta içinde bu alanda yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını söyledi. “Hafta boyunca duran toplara çok çalıştık ve kazandığımız golü duran toptan bulmak bizim için çok değerliydi. Bu da takımımızın verdiği emeğin bir göstergesi" dedi.

"İKİNCİ YARIDA BEKLEDİĞİMİZ BASKI GELDİ"

Parlatan, ikinci yarıda Gençlerbirliği'nin daha etkili bir oyun sergilediğini de kabul etti. “İkinci yarıda rakibimiz üzerimize gelmeye başladı ve bazı değişikliklerle baskı kurdular. Bunun olacağını tahmin ediyordum, ancak savunmamız iyi bir direnç gösterdi" diye ekledi. Maçın ikinci bölümünde daha zorlu anlar yaşadıklarını ancak sonuca gitmeyi başardıklarını dile getiren Parlatan, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri