Esenler Erokspor, erteleme maçında Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti

Trendyol 1. Lig'in 2. hafta erteleme maçında Esenler Erokspor, sahasında Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Esenler Erokspor Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Reşat Onur Coşkunses yönetirken, yardımcıları Gökmen Baltacı ve Kürşathan Akın oldu. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip, 25. dakikada İdris Furat’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda üstün oyununu sürdüren İstanbul temsilcisi, 58. dakikada Mame Mor Faye’nin golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise 89. dakikada Mehmet Güneş’in golüyle farkı 1’e indirdi ancak maç Esenler Erokspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle Esenler Erokspor puanını 6’ya yükseltirken, puan silme cezası nedeniyle henüz puan alamayan Yeni Malatyaspor -3 puanda kalmaya devam etti. İstanbul temsilcisi hafta sonu bir başka İstanbul temsilcisi Pendikspor'u evinde ağırlayacak. Tüm maçlarında yenilen Yeni Malatyaspor ise Amed SK ile Şanlıurfa'da karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri