EURO 2024 aşkına A Milliler Letonya karşısında: Montella’dan önemli açıklamalar

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Letonya maçı öncesi Barış Alper Yılmaz ile basın mensuplarına seslendi.

EURO 2024 Elemeleri'nde deplasmanda aldığı Hırvatistan galibiyetiyle EURO 2024’e çok yaklaşan A Milliler grupta son sıradaki Letonya ile kozlarını paylaşacak. A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella ve Hırvatistan maçının yıldızlarından Barış Alper Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

İşte Vincenzo Montella'nın açıklamalarından satır başları;

“Bu değişim çok iyi bir değişim oldu evet ama 3 günde 1 maç oynanan bir dönemden geçiyor futbolcular. Oyuncularımın 3 günde 1 maç oynadığı ortada. Oyuncularla geri bildirim almak adına birebir konuşmam gerekiyor. Ona göre bir değerlendirme yapacağım. Çünkü, Letonya maçımız çok önemli.

“ÇOK GENÇ BİR RAKİPLE OYNAYACAĞIZ”

Çok farklı bir maça çıkacağız. Rakibimiz de çok genç. Biraz daha fiziksel geçecek bir maç bizim için. Rakibimiz ilk maçta farklı yenildi. Sonraki maçlarda hep tek farkla yenildi ya da berabere kaldı. Çok sabırlı ve hızlı olmamız gereken bir maç. Türk taraftarların da ne kadar duygulu ve tutkulu olduğunu biliyoruz. Taraftarların desteklerinden şüphem yok.”

Ankara’da Ankara Demirspor altyapısından yetişen ve Ankara Keçiörengücü takımındaki formu sonrası Fatih Terim tarafından Galatasaray’a transfer edilen Barış Alper Yılmaz Hırvatistan maçında en ilerde oynamış ve Salih’in asistinde golü kaydetmeyi başarmıştı. Barış Alper, Letonya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

BARIŞ ALPER YILMAZ: “HOCAM NERDE ŞANS VERİRSE OYNARIM””

“Zor bir maçtı. Önemli olan kazanmaktı. Ben gol attım ama sonuç olarak takım arkadaşlarımın oyunu çok önemliydi. Mevki çok önemli değil, hocam nerede şans veriyorsa orada takıma faydalı olmak istiyorum. Maç maç bakıyorum. Hocamın verdiği görev ve taktikle faydalı olmak istiyorum. Letonya'yı yenmek ve lider olarak devam etmek istiyoruz.

“ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”

Aramızda EURO 2024'ü konuşuyoruz. Çok büyük hedeflerimiz var. Oraya katılmak istiyoruz. Önceliğimiz, Letonya maçı. kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kariyerimde bir sürü iyi maçım var. Aralarından herhangi biri 'en iyi' diye aklımdan geçmiyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri