EURO 2024'te bugün: Arnavutluk İspanya karşısında bir rüyanın peşinde | İtalya-Hırvatistan maçı kıran kırana geçecek!

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup aşaması heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvanın B Grubu'nda, son 16 turuna yükselecek takımların belli olacağı kritik karşılaşmalar bu akşam aynı saatte oynanacak.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te grup aşaması heyecanla devam ediyor. Turnuvada son maçların oynanacağı grup etabında, B Grubu'nda hangi takımların son 16 turuna yükseleceği bugün belli olacak.

B Grubu'nda, büyük bir heyecana sahne olacak iki karşılaşma aynı saatte oynanacak. Bugünkü programda yer alan maçlar ve detaylar şu şekilde:

GÜNÜN PROGRAMI

22:00 Arnavutluk - İspanya

22:00 Hırvatistan - İtalya

B GRUBU'NDA KRİTİK MAÇLAR

B Grubu'nda yer alan Arnavutluk, İspanya, Hırvatistan ve İtalya, gruptan çıkabilmek için son kozlarını paylaşacak. Bu iki karşılaşmanın sonuçları, hangi takımların son 16 turuna yükseleceğini belirleyecek.

ARNAVUTLUK - İSPANYA

Tarihi başarılar hedefleyen Arnavutluk, güçlü rakibi İspanya karşısında zorlu bir sınav verecek. İspanya, bu maçta favori olarak görülse de Arnavutluk'un sürpriz yapma potansiyeli bulunuyor. Arnavutluk bir rüyayı yaşamak için grup lideri İspanya'dan 3 puan koparmaya çalışacak.

HIRVATİSTAN - İTALYA

Turnuvada sürpriz yapması muhtemel olan takımlardan biri olarak gösterilen Hırvatistan, İtalya ile karşı karşıya gelecek. İki güçlü takımın mücadelesi, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Her iki takım da gruptan çıkmak için sahada en iyi performanslarını sergilemek zorunda...

SON 16'YA KİMLER KALACAK?

B Grubu'ndaki bu kritik karşılaşmaların ardından, son 16 turuna yükselecek takımlar netleşecek. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçları büyük bir ilgiyle takip edecek.

B GRUBU PUAN DURUMU:

İspanya | 6 puan

İtalya | 3 puan

Arnavutluk | 1 puan

Hırvatistan | 1 puan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri