EURO 2024'te Hırvatistan yine kazanamadı: Arnavutluk sürprizlere devam ediyor

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu'nda, Hırvatistan ile Arnavutluk, Hamburg'daki Volkspark Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç 2-2 sona erdi.

İlk maçlarını kaybeden iki takım için bu mücadelede alınacak 3 puan büyük önem taşıyordu.

İtalya karşısında 20. saniyede öne geçerek rekor kıran Arnavutluk, Hırvatistan karşısında da hızlı başladı. 11. dakikada Sparta Prag forması giyen Qazim Laçi'nin golüyle 1-0 öne geçen Arnavutluk, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Hırvatistan, ikinci yarıya değişikliklerle başladı ve 74. dakikada Kramaric'in golüyle eşitliği sağladı. Bu golden iki dakika sonra ise Gjasula'nın kendi kalesine attığı golle Hırvatistan 2-1 öne geçti.

Maçın kalan dakikalarında Arnavutluk'un baskısına rağmen skoru koruyan Hırvatistan 90+5'te yıkıldı. Gjasula bu kez rakip kaleyi ağları sarsmayı başardı ve durumu 2-2 yaptı. Zorlu mücadele sonrası iki takım da birer puana yükselmiş oldu.

Hırvatistan, gruptaki son maçında İtalya ile Arnavutluk ise İspanya ile karşılaşacak. B Grubu'nun diğer önemli maçında ise İspanya ve İtalya, yarın saat 22:00'de karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri