Faruk Koca'dan Beşiktaş taraftarına çağrı: 'Deplasman yasağı son bulsun'

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, 3 Aralık'ta oynanacak Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Koca, Beşiktaş taraftarını Ankara'ya davet etti.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Koca, futbolu güzelleştiren şeyin taraftarlar olduğunu vurgulayarak, ''Gerek milli maçlarda, gerekse ülkemizin karşılaştığı tüm olumsuzluklarda tek yürek olan futbolseverler, tarihe ve dünyaya her zaman birliktelik mesajı vermiştir'' ifadelerini kullandı.

Koca, deplasman yasaklarının artık son bulması gerektiğini söyledi. Deplasman yasaklarının artık tekrarlanmamak üzere kalkması gerektiğini dile getiren Koca, ''Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam'' diyerek Beşiktaş taraftarını Ankara'da tribünlere davet etti.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FARUK KOCA'NIN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

''Futbolu güzelleştiren en büyük etken taraftarlardır. Gerek milli maçlarda, gerekse ülkemizin karşılaştığı tüm olumsuzluklarda tek yürek olan futbolseverler, tarihe ve dünyaya her zaman birliktelik mesajı vermiştir. Bu birliktelik; deplasman yasaklarının artık tekrarlanmamak üzere son bulması gerektiğinin en büyük göstergesidir. Bu sezon daha önce yasak uygulanan bazı müsabakalarda deplasman yasaklarının kalkmasını, ülke futbolumuzun gelişimi adına sevindirici buluyorum. Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam.

Bu inançla, 03.12.2023 tarihinde Ankara’da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş JK taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz. Taraftarların takımlarına olan coşkulu ve tutkulu bağlılığını sonuna kadar göstereceği müsabakanın, ülke futbolunda deplasman yasaklarının artık yaşanmaması açısından da bir milat olacağına inanıyorum.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri