Fenerbahçe-Başakşehir canlı izle! Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Başakşehir bu akşam Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya gelecek. İşte, Fenerbahçe-Başakşehir canlı link, Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi iki eksik bulunuyor. Crespo ve King bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'den özel izin alan bu iki oyuncunun yanı sıra Altay ve Lincoln geniş kadroya dahil edildi. Başakşehir ise 3 eksikle İzmir'e geldi. Stefano Okaka, Patryk Szysz ve takım kaptanı Mahmut Tekdemir sakatlıkları gerekçesiyle bu akşam oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR TEKNİK DİREKTÖRÜ EMRE BELÖZOĞLU MAÇTAN ÖNCE ŞÖYLE KONUŞTU:

"Geçen sene geldiğimizden bu yana takımdaki bütün kardeşlerime, arkadaşlarımla beraber önemli işler başardık. Yarın bu finali kazanmak ve takımımızı tekrar Avrupa kupasına götürmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Rakibimiz zaten söylememe gerek yok, çünkü çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu. Ben de her zaman farklı yerde olan bir kulüp, bir camia. Önemli olan dostça, sahada hak edenin kazandığı bir maç olması. Yarın keyifli bir maç olacak, her iki takımımız için zor maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz."

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ JORGE JESUS MAÇTAN ÖNCE ŞUNLARI SÖYLEDİ:

Jesus, takım olarak uzun süreden beri kupa almamanın bir baskı yarattığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle Başakşehir'le kıyasladığımız zaman bizim üzerimizde baskı yaratıyordur ama hem teknik direktör olarak benim hem oyuncularımın, bizim görevimiz, sorumluluğumuz bunun üstesinden gelebilmek. Bu durumda aslında Fenerbahçe tarihinin dinamiklerinin bir sonucu. Bunlara da hazır olmamız gerekiyor. Yarın bizim için önemli bir maç. Sezon içerisinde ilginç ve güzel şeyler başardık ama istediğimiz sonucu alamadık ligde, yarın kupayı kazanmak istiyoruz. Oyuncularım çok heyecanlı ve motiveler bu maç için, yarın kupayı kazanma şansımızı gerçeğe çevirmek istiyoruz."

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE! FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA? FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Başakşehir 2023 Ziraat Türkiye Kupası final maçında mücadele edecek. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 20:45'de başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından şifresiz ve naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE!

Fenerbahçe-Başakşehir final maçı bu akşam saat 20:00'da A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

https://www.atv.com.tr/canli-yayin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri