Fenerbahçe eski efsanesi Alex'e karşı: Antalyaspor karşısında Mourinho ne yapacak?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'de Mourinho'nun kadro tercihleri merakla bekleniyor.

İki takım, bugüne kadar ligde 56 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde Fenerbahçe’nin rakibine karşı üstünlüğü dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli ekip, Antalyaspor karşısında 37 galibiyet alırken, 11 maç beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor ise 8 kez sahadan galip ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda rakip filelere 102 gol bırakırken, kalesinde 47 gol gördü. Bu akşam oynanacak mücadelede sarı-lacivertliler, bu galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.

MOURİNHO’NUN KADRO TERCİHLERİ

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçı için kadrosunu şekillendirdi. UEFA Avrupa Ligi'nde Union SG karşısında İrfan Can Kahveci'yi sahaya süren Mourinho'nun, Antalyaspor karşılaşmasında da milli futbolcuyu ilk 11'de değerlendirmesi bekleniyor. Takımın forvet hattında Youssef En-Nesyri yer alırken, Saint-Maximin ve İrfan Can Kahveci’nin kanatlarda görev yapacağı öngörülüyor.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde:

Kaleci: Dominik Livakovic
Savunma: Mert Müldür, Rodrigo Becao, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde
Orta saha: Sofyan Amrabat, Fred, Sebastian Szymanski
Kanatlar: İrfan Can Kahveci, Allan Saint-Maximin
Forvet: Youssef En-Nesyri

Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, ligdeki liderliğini sürdürmek için bu önemli karşılaşmadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Antalyaspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmak peşinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri