Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 11'leri belli oldu

Süper Lig’in 6. haftasında Türkiye’nin en büyük futbol karşılaşmalarından biri yaşanacak: Fenerbahçe ile Galatasaray, "dünya derbisi" olarak anılan mücadelede kozlarını paylaşacak. Ülker Stadyumu’nda bugün saat 20.00’de başlayacak olan derbiyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Derbinin ilk 11'leri belli oldu.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin kadroları netleşti. Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma öncesinde her iki takım da sahaya süreceği 11'leri açıkladı.

FENERBAHÇE’NİN İLK 11’İ:

Sarı-lacivertli takımın ilk 11’i şu şekilde:

Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko. Fenerbahçe’nin Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde, sarı kart sınırında bulunuyor. Kart görmesi halinde genç oyuncu bir sonraki hafta Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Ayrıca, tecrübeli stoper Alexander Djiku da sakatlığını atlatıp sahalara dönüyor.

GALATASARAY’IN İLK 11’İ:

Galatasaray'ın sahaya süreceği 11 şu şekilde:

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Mertens, Osimhen. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle Hakim Ziyech bu maçta forma giyemeyecek. Ancak, Mauro Icardi'nin durumuna maç saati Okan Buruk karar verecek.

GALATASARAY'DA OKAN BURUK'UN FENERBAHÇE KARNESİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı çıktığı son 4 Süper Lig maçının 3’ünde gol yemedi. Sarı-kırmızılılar, bu maçlardan 2’sini 3-0 kazanarak önemli bir başarı elde etti. Buruk'un bu karşılaşmada da savunmaya büyük önem vermesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri