Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev derbide gülen taraf Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar, zorlu mücadelede rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Galatasaray'ın gollerini 20. dakikada Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic'in kendi kalesine attığı gol, 28. dakikada Dries Mertens ve 59. dakikada Gabriel Sara kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 63. dakikada Edin Dzeko'nun penaltıdan attığı golle geldi.

GALATASARAY, 6'DA 6 YAPARAK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 6. maçını kazanarak puanını 18'e yükseltti ve liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Okan Buruk yönetiminde çıktığı bu kritik derbide, deplasmanda elde ettiği zaferle şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdü. Fenerbahçe ise bu mağlubiyetle 13 puanda kaldı ve ikinci sıraya geriledi.

JOSE MOURİNHO'NUN İLK DERBİ HEYECANI

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk kez bir derbi mücadelesine çıktı. Portekizli çalıştırıcı, Türkiye'deki ilk büyük rekabetine Galatasaray karşısında çıktı. Ancak Mourinho'nun öğrencileri, beklenen performansı sergileyemeyerek sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Mourinho’nun derbi deneyimi Fenerbahçe taraftarları için hayal kırıklığı yaratırken, Galatasaray'ın derbideki üstün performansı göz doldurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri