Fenerbahçe sabretti, muradına erdi: Rade Krunic Fenerbahçe'de! Fenerbahçe sonunda Milan'ı ikna etti...

Milan CEO'su Giorgio Furlani, kulübün İtalya Kupası'nda Atalanta'ya elenmesinin ardından orta saha oyuncusu Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferini resmi olarak duyurdu.

Fenerbahçe'nin Krunic ısrarı sonunda mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, sezon başında da ısrarla kadrosuna katmak istediği ancak kulübü Milan ile bir türlü anlaşamadığı Rade Krunic'in transferini tamamladı.

Milan CEO'su Furlani, Krunic'in Fenerbahçe'de başarılı olması temennisinde bulunarak, transferin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın uzun süredir takımında görmek istediği Krunic'in transferi için uzun süren görüşmelerin ardından mutlu sona ulaşıldı. Milan cephesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için 4,5-5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

Giorgio Furlani, Krunic'e Fenerbahçe'de başarılar dileyerek, "Umuyoruz ki Krunic, Fenerbahçe formasıyla önemli işlere imza atar. Transferin her iki kulüp için de hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin kısa süre içinde resmi olarak Rade Krunic'in transferini duyurması beklenirken, taraftarlar yeni transferin takıma önemli katkılar sağlamasını umuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri