Fenerbahçe, Samsun'da skoru koruyamadı: Samsunspor, gol düellosundan puan çıkardı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe, Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maç, 2-2 eşitlikle sona erdi.

Milli araya Antalyaspor galibiyetiyle giren Fenerbahçe, maçın 24. dakikasında Dusan Tadic’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca, Fenerbahçe bu avantajla soyunma odasına girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Samsunspor, 48. dakikada Holse’nin golüyle eşitliği sağladı. Fenerbahçe, 62. dakikada oyuna sonradan giren Saint-Maximin ile yeniden öne geçti. Ancak, Samsunspor maçın sonlarına yaklaşırken 88. dakikada Soner Aydoğdu’nun kaydettiği golle durumu 2-2’ye getirdi.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, her iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Fenerbahçe, bu sonuçla puanını 17’ye çıkarırken, Samsunspor ise 19 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Bu maç, Samsunspor'un bu sezonki ilk berabere kalışı olurken, Fenerbahçe ise son galibiyetinin ardından önemli bir puan kaybı yaşamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri