Fenerbahçe zorlu Gaziantep FK deplasmanından galibiyetle döndü: İrfan Can'dan Fener'e 3 puan!

Fenerbahçe zorlu Gaziantep FK deplasmanında 3 puanı tek golle aldı.

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Gaziantep deplasmanında kazanarak önemli bir 3 puan aldı. Fenerbahçe'nin golü 81. dakikada İrfan Can Kahveci'den geldi. Fenerbahçe, dakika 50'de Dzeko'nun kullandığı penaltıdan da yararlanamamıştı...

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ye konuk oldu. Maç öncesinde Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, TÜMOSAN Konyaspor maçına göre ilk 11'de 2 değişiklik yaparak takımını şekillendirdi.

Konyaspor maçında ilk 11'de yer alan İrfan Can Kahveci ve Joshua King, Gaziantep deplasmanında yedek soyundu. İsmail Kartal'ın tercih ettiği ilk 11 ise şu şekildeydi: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Tadic, Szymanski, Cengiz Ünder ve Dzeko.

BONUCCİ İLK MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci, maç kadrosunda yer aldı. 36 yaşındaki tecrübeli stoper, teknik direktör İsmail Kartal'ın tercih etmesiyle beraber ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica ise Nita, Nkoulou, Arda Kızıldağ, Djilobodji, Furkan Soyalp, M'Bakata, Markovic, Mustafa Eskihellaç, Maxim, Ogün Özçiçek ve Dragus'u ilk 11'de sahaya sürdü. Kırmızı-siyahlı ekip, Bikel ve Gradel'in Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarında bulunmamaları sebebiyle kadroda yer almadı.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Gaziantep FK'nın tribünleri maça yoğun ilgi gösterdi. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, karşılaşmanın biletlerinin tamamının satıldığı belirtildi. Her iki takım taraftarları, soğuk havaya rağmen takımlarını desteklemek için stadyumu doldurdu. Maç öncesinde futbolcuların Türk bayrağı bulunan tişörtlerle ısınmaları ve taraftarların "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atması, milli birlik ve beraberlik vurgusu yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri