Fenerbahçe'de kupa mesaisi: Çeyrek final için rakip Gaziantep FK!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu akşam Kalyon Stadyumu'nda gerçekleşecek maç, saat 20.45'te başlayacak ve hakemlik görevini Burak Şeker üstlenecek.

Tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmanın galibi, adını çeyrek finale yazdıracak. Sarı-lacivertli ekip, kupanın 5. turunda Adanaspor'u 6-0 gibi net bir skorla geçerek son 16 turuna yükseldi.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK ile karşılaşan Fenerbahçe, her iki maçı da 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kazanmıştı. Ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda her maçın kendi hikayesi olduğunu unutmamak gerekiyor.

Gaziantep FK ise kupanın 3. turunda Efeler 09'u eledikten sonra, Etimesgut Belediyespor ve Bodrum FK'yı geçerek son 16 turuna yükseldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın bu karşılaşmada kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Fred, Gaziantep FK deplasmanında forma giyemeyecek. Ayrıca takımla birlikte çalışmasına rağmen maç eksiği bulunan Rodrigo Becao'nun da mücadelede forma giyme ihtimali düşük.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın bu karşılaşmada kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yanı sıra Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Michy Batshuayi'nin bu akşamki maçta ilk 11'de görev alması olası görünüyor.

Fenerbahçe ilk 11'i: İrfan Can, Mert, Bonucci, Serdar, Oosterwolde, Zajc, İsmail, Mert Hakan, İrfan Can, J. King, Batshuayi

Gaziantep FK ilk 11'i: Nita, Sorescu, Arda, N'Koulou, Ertuğrul, Mbakata, Mustafa E., Jevtovic, Maxim, Markovic, D.Draguş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri