Fernando Santos: Maçın hakkı beraberlikti

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, maçın hakkının beraberlik olduğunu dile getirdi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Santos, "Her zaman olduğu gibi bir maçı kaybetmek kötüdür. Erken bir gol yedik ve neredeyse maça mağlup başlıyorduk." şeklinde konuştu.

Santos, oyuncularının golden sonraki reaksiyonundan memnun olduğunu ifade ederek, "Elimizden geleni yaptık, fırsatlar da bulduk ancak golü atamadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Baskılı bir oyun sergiledik, önde olduk ancak golü bulamadık. Bu maçın hak edilmiş bir beraberlik olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın mücadelesi ve çabası bence iyiydi. İyi bir derbi maçı oldu, iki takım da kazanmak için mücadele etti." şeklinde konuştu.

Maçın hakemi Halil Umut Meler'in kritik kararlarına da değinen Santos, "Hakemlerin işine saygı duyuyorum ancak artık hatalarının fazla olduğunu düşünüyorum. Cenk'in pozisyonu açık bir penaltıydı. Omar Colley'in pozisyonunda ise VAR'ın çağırıp verdiği kırmızı kart şüpheliydi. Bu durumda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu ilk defa verilmeyen penaltımız değil, daha önce de benzer durumlar yaşadık. Çok çalışıyoruz ve oyuncularım mücadele ediyor. Beşiktaş'ın hakkının yenilmesine izin vermemeliyiz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri