Fernando Santos: Taraftarımızdan özür dileriz

Beşiktaş'ın Gaziantep FK'ye deplasmanda 2-0 yenilmesinin ardından teknik direktör Fernando Santos, rakibin etkili bir performans sergilediğini belirterek, "Bugün istediklerimiz gerçekleşmediği için taraftarlarımızdan özür dileriz." dedi.

Santos, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakibin üstün bir performans gösterdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Rakip, bugün bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha sağlamdılar ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirdiler. Benim olarak teknik direktör olarak öncelikli sorumluluğu üstleniyorum. Taraftarlarımıza özür dilemek istiyorum. Rakip, bizden daha fazla çalıştı ve hatalarımızı değerlendirdi. Biz de birkaç fırsat yarattık ancak bunlar yeterli değildi. İkili mücadelelerde eksik kaldık ve maçın son bölümünde daha fazla faul yaptık. İçeride, oyuncularımla konuştuk ve daha farklı bir oyun sergilememiz gerektiğini, daha tempolu ve hücum odaklı olmamız gerektiğini vurguladık. Ancak bugün istediklerimiz gerçekleşmediği için taraftarlarımızdan özür dileriz."

Santos, geçen haftaki Galatasaray maçında erken gol yediklerini ancak takımın daha sonra tepki verdiğini ve daha baskılı bir oyun sergilediğini belirtti. Ancak bugünkü maçta bu performansı gösteremediklerini dile getirdi. Santos, "Büyük bir kulüp olarak daha hücum odaklı olmalıyız, daha fazla maç kazanmalıyız ve daha fazla gol atmalıyız. Gol fırsatları yaratmalıyız ve ikili mücadeleleri daha çok kazanmalıyız. Bazı maçlarda bunu başardık ancak bugün başarılı olamadık. Takım olarak biraz kopuk ve bireysel oynadık. Önceki maçlarda iyi sonuçlar alırken iyi oynamadığımız zamanlar oldu ancak bugün böyle bir şey yaşamadık." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri