Filenin Sultanları Paris 2024'te İtalya'ya direnemedi: Bronz madalya için rakip Brezilya

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları yarı finalinde güçlü rakibi İtalya ile karşı karşıya geldi. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanan mücadelede, İtalya 3-0'lık net bir galibiyetle finale yükseldi.

Maça iyi başlayan Filenin Sultanları set sonunu İtalya kadar iyi oynayamadı ve ilk seti 25-22 İtalya kazandı. İkinci sette daha rahat görünen İtalya bu seti de 25-19 ile kazandı ve durumu 2-0 yaptı. Turnuva boyunca birçok maçta geriden gelen Türkiye, üçüncü sette harika oynasa da İtalya yine set sonunu daha iyi oynadı ve bu seti de 25-22 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Filenin Sultanları, turnuva boyunca etkileyici performans sergileyen İtalya karşısında direnç göstermesine rağmen finale çıkma şansını kaybetti. İtalya, Paris Olimpiyatları'nda şimdiye kadar oynadığı tüm maçları kazanarak dikkat çekmişti. C Grubu'nda Türkiye, Dominik Cumhuriyeti ve Hollanda'yı mağlup eden İtalya, yoluna emin adımlarla devam etti.

Şimdi gözler, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Brezilya ile oynayacağı üçüncülük maçında. Filenin Sultanları, bronz madalya için sahaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri