Filenin Sultanları yeni 'Vargas'ını buldu: Yeni yetenek Karutasu...

Türk vatandaşlığı alıp, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda harika işler çıkaran Melissa Vargas’tan sonra bir yıldız daha..VakıfBank Spor Kulübü’nde isminden söz ettiren oyuncu Aleksia Karutasu’nun Milli formayı giyeceği tarih belli oldu.

Türkiye voleybolu yeni Melissa Vargas'ını buldu. VakıfBank Spor Kulübü'nün yetenekli pasör çaprazı Aleksia Karutasu uzun zamandır dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'da geçtiğimiz günlerde Karutasu'nun milli takıma katılması ile ilgili girişimlere başladıklarını duyurmuştu.

BEKLENEN OLDU, ALEKSİA KARUTASU MİLLİ TAKIMDA

VakıfBank Spor Kulübü’nün yıldız oyuncusu Aleksia Karutasu 2022’de Türk vatandaşlığını aldı.2003 Romanya doğumlu pasör Aleksia Karutasu Filenin Sultanları’na katılacağı belli oldu.

Voleybolcu Karutasu 2022’de Türk vatandaşlığına geçti. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise genç oyuncunun bir süredir Türk vatandaşı olmak istediğini belirterek, ‘ Alexia, şu an ülkemizde çok sevilen, başarılı bir sporcu. Kendisi de uzun süredir Türk vatandaşlığına geçerek oynamak istediğini belirtti. Uzun süren görüşmeler sonucunda süreç olumlu bir şekilde neticelendi. Türk voleyboluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri