FOMGET'li sporculardan önemli çağrı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü sporcuları, Süper Lig’de karşılaşacağı Beşiktaş maçı öncesi taraftara çağrı yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü sporcuları, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Yenikent Osmanlı Stadı’nda sürdürürken zorlu karşılaşma öncesi Başkentli taraftarlara “Bizleri yalnız bırakmayın!” çağrısında bulundu.

Turkcell Kadınlar Süper Lig’in son şampiyonu ve Başkentin tek temsilcisi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

11 Aralık Pazartesi günü Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak olan FOMGET, hazırlıklarını Sincan'daki Yenikent Osmanlı Stadı’nda sürdürüyor.

Şampiyonluk için kararlılıkla mücadele eden FOMGET’in başarılı futbolcularından taraftara “Bizleri yalnız bırakmayın!” çağrısı geldi.

HEDEF: SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON OLMAK

Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde bu sene de şampiyon olmak istediklerini dile getiren FOMGET Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Siyaset Asgarov, ‘‘Kadınlar Süper Ligi’nde bu sene yine şampiyon olmak istiyoruz. Ligde bu sene takımların kalitesi de arttı ve lig bu sene çok zorlu geçiyor." dedi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına odaklandıklarını belirten Asgarov, "Geçtiğimiz sezondan bugüne kadar kendi sahamızda maç kaybetmedik ve bu serinin devam etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Taraftarın önemine vurgu yapan Siyaset Asgarov, "Tarımız bizim için çok önemli. Kızlarımız taraftar önünde farklı oynuyor. Taraftarlarımızın da pazartesi günü statta ilk dakikadan son dakikaya kadar kızlarımızı desteklemesini istiyorum.’’ sözleriyle destek çağrısı yaptı.

"TARAFTAR YOKSA BİZ EKSİĞİZ"

Ligde zorlu müsabakalar olduğunu ve taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Kaptan Selda Akgöz ise şu mesajı verdi:

‘‘Bu seneyi şampiyon olarak bitirmeyi hedefliyoruz, onun için de bütün ruhen ve bedenen mücadeleyi veriyoruz. Taraftar yoksa biz her zaman eksiğiz, onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Beşiktaş maçında da onları yanımızda görmek onurlandırır ve gururlandırır.’’

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri