Fransa Açık'ta Djokovic yine 5 sette güldü, Ruud yola devam ederken D. Medvedev turnuvaya veda etti

Fransa Açık'ın (Roland Garros)'ta heyecan sürerken çeyrek final eşleşmeleri de büyük ölçüde belirlendi.

Fransa Açık'ın (Roland Garros) erkekler kategorisinde heyecan dorukta! 7 numaralı seribaşı Casper Ruud, nefes kesen bir maçın ardından Taylor Fritz'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Paris'in gözde tenis sahalarında gerçekleşen bu muazzam mücadelede, son iki yılın finalisti Ruud ile 12 numaralı seribaşı Fritz kozlarını paylaştı. 3 saat 30 dakikayı aşan mücadele sonunda korttan 7-6, 3-6, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-1'lik setlerle galip ayrılan Ruud, adını turnuvanın son 8 ismi arasına yazdırmayı başardı.

Ruud'un bir sonraki rakibi ise 2023 yılında finalde karşılaştığı ve yenildiği 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic olacak. Djokovic 5 setlik zorlu eşleşmenin ardından Arjantinli Cerundolo karşısında da çok zorlandı ve 6-1 kazandığı setin ardından 5-7, 3-6 ile iki set kaybetti. Dördüncü sette de 4-2 geride olan Sırp raket tarihi bir dönüşle o seti 7-5, final setini de 6-3 kazanarak yola devam etti.

A. De Minaur ise 5 numara D. Medvedev'i 4-6 kaybettiği ilk setin ardından 6-2,6-1 ve 6-3 ile geçti ve çeyrek finale yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri